GRADSKE TVRTKE I UMIROVLJENICI ZAJEDNO: ČETVRTA RADIONICA INKASATORA I KLUBA UMIROVLJENIKA

Jučer u prostorijama Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ održali smo četvrtu radionicu u suradnji s Klubom umirovljenika. Podsjetimo, Inkasator d.o.o kroz svoje poslovne ciljeve i strategije ističe važnim faktorom poslovanja odnose sa zajednicom. Uz brigu za građane važan dio našeg poslovanja je suradnja s korisnicima za koje radimo objedinjenu naplatu.

 Djelatnost objedinjene naplate jedinstven je proces u Republici Hrvatskoj. U Karlovcu je prisutan od 1975. godine te je prepoznat kao kvalitetno i racionalno rješenje naplate za krajnje potrošače te za pružatelje usluga. Korisnici za koje vršimo objedinjenu naplatu su Grad Karlovac, Vodovod i kanalizacija, Čistoća, Hrvatske vode, servisi za čišćenje i suvlasnici (pričuva).

U razgovoru s članovima Kluba umirovljenika te kroz svakodnevno poslovanje primijetili smo da brojni potrošači imaju nejasnoće oko stavaka na mjesečnim računima. Kako su naši umirovljenici izrazili želju da bi htjeli imati sve informacije na jednom mjestu oko plaćanja i razumijevanja računa posebno dio oko pražnjenja kanti, odvajanju otpada, očitanju vode, ugradnji internih i sekundarnih vodomjera zajedno s gradskim tvrtkama Vodovodom i kanalizacijom te Čistoćom udružili smo snage. Kako bi potrošači imali što bolju uslugu, suradnja među gradskim tvrtkama ključ je za uspjeh. Djelatnici gradskih tvrtki građanima maksimalno stoje na raspolaganju te nam se uvijek možete obratiti telefonskim putem, e-mailom ili doći osobno u naše poslovnice.

 

Ovim putem želimo se zahvaliti Vodovodu i kanalizaciji kao i Čistoći što su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali na radionici te vjerujemo da je našim potrošačima ovaj oblik aktivnosti pomogao u razumijevanju onoga što plaćaju i na što ide njihov novac. Također želimo se zahvaliti i Gradskoj knjižnici „Ivan Goran Kovačić“ na osiguravanju prostora kao i tehničke opreme koja nam je potrebna kako bi radionica bila što uspješnija.

Nastavljamo sa suradnjom s Klubom umirovljenika, a ovim putem želimo pozvati građane da nam se pridruže u što većem broju u nadolazećim aktivnostima.