INKASATOR KARLOVAC SUDJELOVAO NA KONFERENCIJI POVODOM OTVARANJA HRIO NATJEČAJA

Inkasator Karlovac danas je sudjelovao na Konferenciji povodom otvaranja HRIO natječaja u organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj. Podsjetimo, prošle godine Inkasator je osvojio nagradu u kategoriji Odnosa sa zajednicom što je rezultat svakodnevnog rada djelatnika Inkasatora i odgovornosti prema lokalnoj zajednici.

Na ovogodišnjim panelima i direktor Inkasatora Matija Furač bio je jedan od govornika na panelu Dobitnici sektorskih nagrada HRIO. Direktor je predstavio dosadašnje iskustvo i aktivnosti koje su pridonijele osvajanju nagrade te daljnje aktivnosti koje tvrtka provodi kako bi i dalje ostala konkurentna u ovom vrlo važnom poslovnom području.

Odnosi sa zajednicom su svakodnevni dio poslovanja tvrtke. Djelatnici Inkasatora u redovnim poslovnim aktivnostima krajnjim korisnicima nastoje pružiti najbolju uslugu. Od održavanja redovnih i dodatnih sastanaka s predstavnicima suvlasnika i suvlasnicima kad god je potrebno, provođenje edukacija o prijavama na energetske obnove, rješavanja nejasnoća oko stavki na računu.

Od prošle godine tvrtka Inkasator počela je s provođenjem radionica za umirovljenike, dosad su održane njih četiri te se pokazuju vrlo pozitivnom praksom koja će se nastaviti i u budućem razdoblju. U planu je proširiti dodatne aktivnosti tvrtke u ovom području i na ostale korisnike.

Ovim putem zahvaljujemo Hrvatskom poslovnom savjetu za održivi razvoj na pozivu te će se tvrtka Inkasator u narednom razdoblju okušati i u drugim područjima, a nastaviti pozitivne prakse u području Odnosa sa zajednicom. Ovakav natječaj je odlična prilika za testiranje uspješnosti vlastitih poslovnih praksi i ideja te učenje, nadogradnja i stvaranje novih poslovnih procesa.