CORONA 2020 MJERE: Obavezne epidemiološke mjere

Europa, Hrvatska i naš Karlovac susreću se sa značajnim porastom broja oboljelih kao posljedicom zaraze virusom Covid 19. Ovim putem pozivamo sve potrošače, korisnike i poslovne partnere da koriste sve dostupne mogućnosti rješavanja upita, reklamacija i kontakata, a koji umanjuju rizik prenošenja zaraze. Donosimo nekoliko informacija i uputa, a za sve ostale informacije slobodno nam se obratite na kontakte navedene na mrežnoj stranici: Kontakti zaposlenika

PREPORUKE:

  1. Sve aktivnosti koje možete pokušajte riješiti putem telefona ili e-poštom.
  2. Ukoliko imate respiratorne bolesti, temperaturu, kašljete, kišete, izbjegavajte kontakte s ljudima.
  3. Ako imate mogućnosti račune plaćajte drugim dostupnim načinima: Internet bankarstvom ili m-bankingom, SEPA.
  4. Dezinficirajte ruke, izbjegavajte dodirivati lice, izbjegavajte kontakte (rukovanje, grljenje).

 

Ako ne možete koristiti mogućnosti plaćanja računa drugim dostupnim načinima te morate posjetiti blagajnu, pridržavajte se sljedećih uputa za plaćanje računa na blagajni:

  1. Obavezno držite razmak od 2 m ukoliko čekate u redu.
  2. Obavezno korištenje medicinske maske ili maske za lice.
  3. Obavezno dezinficiranje ruku prije ulaska u prostor blagajne.
  4. Ukoliko račun plaćate za drugu osobu blagajnik će izvršiti upis u evidencijski list. Podatci koji se prikupljaju (ime i prezime te broj telefona, datum i vrijeme dolaska) koristit će se isključivo u svrhu utvrđivanja kontakata u slučaju pojave zaražene osobe virusom Covid 19 u našim prostorijama te će isti biti dostavljeni epidemiološkoj službi).

 

Prilikom ulaska u uredske prostorije:

  1. Obavezno korištenje medicinske maske ili maske za lice te rukavica.
  2. Prije ulaska u poslovnom prostor nužno je upisati se u evidencijsku listu radi utvrđivanja kontakata u slučaju pojave zaražene osobe virusom Covid 10 u našim prostorijama. Podatci koji se prikupljaju (ime i prezime te broj telefona, datum i vrijeme dolaska) koristit će se isključivo u svrhu utvrđivanja kontakata te će isti biti dostavljeni epidemiološkoj službi. Trg hrvatskih branitelja 4 (nova zgrada tržnog centra): javiti se na reklamacije u prostoru blagajne radi upisa u evidenciju i obaveznog mjerenja temperature, zaposlenik će Vas uputiti u ured koji trebate, pozvonite i pričekajte, dezinficirajte ruke. Trg hrvatskih branitelja 2 (stara zgrada OTP Tržnica): pozvoniti i pričekati, zaposlenik će Vas uvesti u prostorije, izmjeriti temperaturu i upisati u evidencijsku listu te uputiti u ured koji trebate.                                                                                                                                                                                                                     
  3. Obavezno pridržavanje razmaka od 2 m ukoliko čekate u redu.
  4. Svoje aktivnosti pokušajte obaviti što brže.